Adio partajarea contului de Netflix!

Iată că după atâtea zvonuri despre cum Neflix lucrează la o metodă care să împiedice partajarea conturilor cu alte persoane, totul devine realitate.

Se pare că reprezentanții Netflix au găsit soluția pentru a stopa bunăvoința utilizatorilor care până acum au fost dispuși să share-uiască contul lor și cu apropiații.

Dacă până acum era suficient să ai adresa de mail și parola unui utilizator pentru a te bucura de cele mai noi seriale, documentare sau filme, iată că acum lucrurile se complică, căci locația utilizatorilor de unde este folosit contul de Netflix, va putea fi identificată după adresa de IP și istoricul de pe cont. În momentul în care o altă persoană va încerca să se conecteze de la o altă adresă, chiar dacă este autentificat pentru locul respectiv, acesta va fi încurajat să își creeze un cont nou.

În cazul în care obișnuiți să vă logați și pe dispozitive mobile, ei bine pentru acestea va trebui să vă conectați măcar o dată la 31 zile la rețeaua Wi-Fi din locuința pentru care s-a înregistrat contul de Netflix. În caz contrar se va cere din nou autentificarea. Dacă vă numărați printre călători, aici se va practica autentificarea temporară, ce presupune un cod trimis pe mail, ce permite redarea conținutului pe o perioadă de 7 zile, la o adresă diferită de cea a utilizatorului, după care se va cere din nou autentificarea.

În cazul în care treceți totuși peste aceste bariere și continuați să share-uiți contul, iar reprezentanții Netflix își dau seama de acest aspect, ei bine veți fi taxați de companie pentru un al doilea abonament…Trist…ce să zic…Mai ales că acum câțiva ani, chiar compania încuraja partajarea contului cu prietenii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.