Adio încărcătoare pentru telefoanele Google!

După Apple și Samsung, Google este următorul brand care renunță la încărcătoarele incluse în pachet. Vestea nu a fost atât de bine primită de utilizatori, însă direcția este clară. Odată cu lansarea lui Pixel 6, încărcătorul va dispărea din cutia telefoanelor pe care Google le va mai lansa.

Motivul furnizat de Google este cam același oferit de Apple și Samsung, majoritatea utilizatorilor ar avea deja un încărcător prin casă și excluderea lui din cutie va duce la o scădere a impactului negativ asupra mediului. Bineînțeles, odată cu această modificate se va diminua și cutia telefonului, ceea ce înseamnă un consum mai mic de plastic.Așadar, Pixel 5a este ultimul terminal mobil Google care include și încărcător în cutie.

Dacă atunci când Apple a venit cu această strategie, s-au făcut destul de multe glume pe seama dispariției încărcătorului din cutiile telefoanelor, iată că ușor ușor tot mai multe companii adoptă acest trend. Vă mai amintiți de notch-urile telefoanelor? Apple a dat startul, glume, glumițe pe seama acestui aspect, după care a urmat un val de telefoane cu “breton” de la majoritatea brandurilor din piață. Am un feeling că așa va fi și acum. Voi care credeți că este următorul brand care va adopta această strategie?

Un comentariu

  1. Matei Constantin

    Pai încărcătoarele existente nu sunt compatibile mai ales când a crescut puterea pana la 120W.
    Deci ceva nu se leagă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.