Acer lansează Ebii – prima bicicletă electrică de oraș!

Acer se pregătește să-și diversifice gama de produse și să demonstreze că poate fi un bun competitor nu doar în zona de PC și laptopuri, ci și pe alte nișe. Compania taiwaneză a prezentat Acer Ebii, bicicleta electrică concepută pentru orașe, cu funcții AI, pentru a învăța obiceiurile utilizatorilor, dar și pentru a schimba treptele în funcție de condițiile drumului.

Și pentru că vorbim de un producător din zona de PC-uri, Acer Ebii se vrea a fi o bicicletă electrică Smart, ce vine cu aplicație de mobil, ebiiGO, ce afișează în timp real informații despre statusul autonomiei, despre încărcare, sugestii de rute pentru traseul dorit, viteza și timpul de deplasare. Totodată, aceasta permite utilizatorului să blocheze/deblocheze bicicleta electrică și trimite alerte pe telefon în cazul în care altcineva încearcă să și-o însușească.

Interesant este că blocarea și deblocarea bicicletei se va face în mod automat, fix ca la autoturismele electrice, cu telefonul.

Bicicleta vine echipată cu senzori de coliziune, lumini omnidirecționale și are anvelope tubeless(fără cameră) astfel că nu vei avea probleme de pană.

Bibibleta are o autonomie de peste 100 km și atinge viteze de peste 30 km/h. Prețul ei încă nu a fost anunțat, dar având în vedere dotările ei, mă îndoiesc că Acer Ebii va fi sub 1000 euro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.