Cum să ai acces gratuit la internet din orice colț al lumii!

Accesul la internet este tot mai important pentru cei mai mulți dintre noi. Fie că îl folosim pentru a desfășura diferite activități ce țin de muncă, fie că îl folosim pentru relaxare, ne dorim să avem acces la internet din orice colț al lumii, iar vestea bună este că acest aspect s-ar putea rezolva în viitorul apropiat.

acces gratuit la internet

Facebook va extinde opțiunea Find Wi-Fi, ce va fi disponibilă în curând în întreaga lume, astfel încât atât utilizatorii de Android, cât și cei de iOS vor putea găsi cu ușurință rețelele de Wi-Fi disponibile.

Cum funcționează Find Wi-Fi?

Opțiunea afișează utilizatorului o hartă ce conține toate locurile din împrejurimi cu rețele de Wi-Fi gratuit, astfel încât acesta să acceseze cu ușurință o rețea fără a mai fi nevoit să apeleze la traficul de date, ce ar putea atrage costuri destul de mari.

Totuși pe hartă nu vor apărea decât localurile ce precizează că oferă acest serviciu gratuit pe propria pagină de Facebook. Odată cu harta localurilor ce au rețele Wi-Fi gratuite, utilizatorul primește și informații despre domeniul de activitate al localului respectiv, programul de lucru și numele rețelei. Opțiunea va putea fi găsită în tab-ul More al aplicației, imediat după update.

Deși sună bine faptul că ne vom putea conecta cu ușurință la nenumărate rețele de internet, conducerea Facebook recomandă totuși precauție în momentul alegerii rețelei Wi-Fi. Nu de alta, dar standardele de securitate nu sunt puse la punct în multe zone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.