Și-a construit singur un iPhone 6s în China, iar costurile sunt de râs!

si-a construit un iPhone 6s

Dacă mulți au fost dispuși să scoată din buzunar și 1000 $ pentru un iPhone 6s, iată că nu este cazul și pentru Scotty Allen, un fost inginer din Silicon Valley, ce a renunțat la jobul său pentru a colinda lumea întreagă, dar și pentru a încerca noi experiențe.

Una dintre aceste experiențe a fost construirea unui iPhone 6s. Totul a pornit de la o simplă provocare, lansată în călătoria lui în China, Shenzen. provocarea nu a fost să construiască un iPhone 6s, ci un telefon, însă Allen a ales acest model pentru că deja era posesorul unui asemenea model, ceea ce îi asigura un punct de reper solid, iar piesele pentru construirea device-ului nu erau greu de procurat.

Allen a filmat tot procesul de construire a terminalului mobil, postând clipul pe YouTube, ce s-a viralizat în mai puâin de 24 de ore. Telefonul l-a costat aproximativ 300 $, cu tot cu cutia telefonului. Concluzia? Cu puțină îndemânare și câteva cunoștințe, în China îți poți construi singur un telefon de top, fără să fii nevoit să bagi mâna adânc în buzunar.

Iată cum a reușit americanul să îți construiască primul telefon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.