Sony 43W756C – televizorul Full HD Android

Sony 43W756C este un televizor Full HD lansat de cei de la Sony în 2015, care aduce interfața Android pe un ecran mare. Modelul are Wi-Fi integrat și asigură o experiență online foarte atractivă pentru un astfel de dispozitiv smart. La nivelul conectivității vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și câte o intrare Scart, video composite și  component, prețul televizorului fiind de aproximativ 3199 lei(verifică preț actualizat), un preț bun având în vedere că discutăm de un model Smart, cu o diagonală de 108 cm.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul televizorului este la fel de inteligent precum tehnologiile de care dispune, televizorul având o contrucție ultra slim care permite atât fixarea pe perete, cât și cea clasică, pe masă. Aspectul foarte subțire este pus cu atât mai mult în evidență de dimensiunile generoase, modelul măsurând 962 x 565 x 59 mm. Construcția are la bază liniile contrastante dintre marginile ascuțite ale ecranului și cele rotunjite ale suportului, iar carcasa este argintie, ceea ce oferă un grad suplimentar de eleganță.

Poze cu televizorul Smart

Sony 43W756C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Diagonala ecranului este de 108 de cm, fiind destul de generoasă pentru a permite exploatarea optimă a calității Full HD. Imaginile sunt redate la rezoluția de 1980 x 1080 pixeli și sunt foarte clare și detaliate, în spatele calității acestora aflându-se tehnologii avansate specifice seriei Bravia. Găsim așadar în primul rând tehnologia de procesare X-Reality PRO care analizează și curăță imaginile de zgomot, crescând gradul de claritate indiferent de tipul de conținut. Apoi, tehnologia Advanced Contrast Enhancer îmbunătățește contrastul și asigură o redare mult mai realistă a cadrelor, iar cu ajutorul tehnologiei Motionflow XR de 800 Hz imaginile în mișcare sunt redate la un alt nivel. Mișcarea este descompusă, cadrele fiind comparate, iar cele lipsă fiind completate astfel încât blur-ul să fie eliminat. Odată îndeplinit acest lucru, dispare efectul de sacadare, iar mișcarea este fluidă.

Sistemul audio al televizorului este de tip NICAM/A2 și are o putere de 20 W. Difuzoarele sunt dotate cu tehnologia Dolby Digital Plus/Pulse, iar sunetul este procesat în detaliu pentru a fi clar și a se adapta tipului de conținut vizionat, folosind tehnologii precum Clear Phase Speaker sau S-Force Front Surround.

Funcțiile smart reprezintă cu siguranță un punct forte al modelului, iar acest lucru este datorat în mare parte interfeței Android care rulează foarte cursiv. Pe lângă aspectul familiar dat de faptul că Androidul este răspândit pe toate dispozitivele smart, sistemul de operare oferă acces la o serie largă de aplicații și jocuri. Datorită procesorului performant, acestea rulează fără lag și asigură un grad ridicat de divertisment. Vei putea să sincronizezi instant conținutul cu cel de pe tabletă sau smartphone și să distribui mult mai ușor fișiere folosind tehnologia Bluetooth. Conexiunea la internet se stabilește prin Wi-Fi, fără a mai fi nevoie de adaptor.

Ecranul este destul de generos, iar designul ultra slim este foarte elegant, alegerea fiind una potrivită pentru cei care vor un model de brand.

Pro:

  • design elegant ultra slim
  • ecran Full HD generos cu imagini de calitate superioară
  • funcții smart fluide cu interfață Android

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să fie UHD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Display - 8.8
Conectivitate - 8.7

8.8

O alegere Smart

Sony 43W756C este un televizor care se remarcă printr-un echilibru foarte bun între calitatea imaginilor și cea a funcțiilor smart.

Vezi detalii
User Rating: 2.49 ( 10 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.