7 motive să îți cumperi un produs resigilat de la eMag

resigilate

Suntem în 23 ale lunii, iar prețul la produsele resigilate Emag atinge cote amețitoare astăzi. Mai exact vei remarca faptul că astăzi prețurile la resigilate din toată gama de produse au scăzut mult mai mult decât în zilele anterioare.

Poate că niciodată nu ai acordat prea mare atenție produselor resigilate și asta pentru că nu ai avut o perspectivă reală asupra lor. Noi îți prezentăm 7 motive să îți cumperi un produs resigilat:

1. Beneficiază de reduceri mult mai mari față de un produs nou – Dacă se întâmplă să vezi că un produs nou beneficiază de o anumită reducere, ei bine un produs resigilat poate beneficia de reduceri de până la 70%.

Produsele cu discount-uri mai mari de 30%

2. Multe dintre produsele Emag sunt noi – nouțe, doar ambalajul a fost desfăcut – De foarte multe ori se întâmplă ca un cumpărător să desfacă pachetul cu produsul comandat și să îl trimită înapoi din motive personale, astfel că produsul respectiv este încadrat în categoria resigilate, iar prețul lui scade semnificativ.

3. Produselor ușor deteriorate li se aplică reduceri spectaculoase – În categoria resigilate vor fi și produse zgâriate, cu mici deteriorări, însă acest aspect ține doar de imagine și automat pentru astfel de produse prețul scade și mai mult. Astfel că dacă nu te deranjează o zgârietură mai mult decât ideea de a plăti cu mult mai mult pentru produsul respectiv, atunci merită să îți arunci un ochi peste ofertă.

4. Pe data de 23 prețurile scad și mai mult la resigilate – În data de 23 ale lunii, gama de resigilate are prețul cel mai atractiv, și asta deoarece prețul produselor scade cu mult peste ce vei găsi în celelalte zile ale lunii.

5. Nu există nici o diferență între un produs nou și unul resigilat pe partea de funcționalitate – Trebuie să știi că un produs resigilat nu înseamnă că este un produs second hand. El poate fi nou(doar cu ambalajul desfăcut) sau cu mici deteriorări pe parte de design, însă din punct de vedere al felului de a funcționa, acesta este identic cu un produs nou.

6. Pentru că produsele resigilate au garanție și drept de retur în 30 de zile ca și produsele noi – Nu îți convine ceva la produsul resigilat comandat? Nici o problemă, îl returnezi în termen de 30 de zile și primești banii înapoi. Beneficiezi de aceleași condiții ca și când produsul ar fi nou.

7. Produsele resigilate sunt testate în mod amănunțit, pentru ca funcționalitatea lor să nu fi fost afectată – Te temi că produsul a fost avariat? Ar fi bine să știi că produsele resigilate sunt testate în mod amănunțit de specialiști înainte de a intra în oferta Emag, și asta pentru ca tu să ai garanția că primești un produs perfect din punct de vedere funcțional.

Iată câteva dintre cele mai bune oferte de astăzi:

– Laptop Asus X552LDV-SX1080D1479 lei, redus de la 2099 lei. Are procesor Intel Core i5 Haswell, HDD de 1TB și placă video dedicată NVIDIA GeForce 820 1GB,

– Telefon mobil HTC One de 32 GB999 lei, redus de la 1999 lei, 

– Tableta Vonino SpeedStar S HDMI 299 lei, reducere de 48%,

– Televizor Smart 3D LED Samsung 46F80002999 lei, reducere de 53%,

– Philips Saeco Xsmall HD8643/09989 lei, redus de la 1459 lei,

– Samsung RB31FDRNDSA 1599 lei, redus de la 2499 lei,

– Ceas Samsung Gear S1169 lei, redus de la 1799 lei

Gama completă de produse o găsești AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.