7,4 milioane de români pe TikTok! Lunar!!!

Da, 7,4 milioane de români folosesc lunar TikTok! Deși cifrele sunt extrem de mari, nu pot spune că sunt surprinsă. Dacă la început, platforma părea populată mai degrabă de clipuri cu glume pentru adolescenți, ușor, ușor, lucrurile s-au schimbat. Pot spune că am găsit câteva canale cu un conținut super fain, educative, cu multă consistență. Și din ce cauți mai mult genul de conținut educativ, algoritmul îți servește clipuri din zona ta de interes: cauți idei care să te inspire, în mare parte asta vei primi; cauți să pierzi vremea cu cele mai proaste glume, fix asta vei primi.

7.4 milioane de români care folosesc platforma în fiecare lună. Fie că aleg să urmărească clipuri sau să le distribuie pe ale lor, să facă duete, LIVE-uri sau să experimenteze efectele și filtrele speciale, o mulțime de români vin pe TikTok în fiecare lună. Românii folosesc platforma pentru a descoperi lucruri noi, a împărtăși idei, a sărbători împreună și a oferi lumii o perspectivă asupra vieții lor, în timp ce inspiră creativitate și aduc bucurie.

Unele dintre cele mai folosite hashtag-uri și cele mai mari comunități TikTok din România sunt dedicate învățării și descoperirii lucrurilor noi. De la #invatapetiktok, care a strâns 9 miliarde de vizualizări și care reprezintă unul dintre cele mai populare hashtag-uri din țară și până la #dezvoltarepersonala care a adunat 1.2 miliarde de vizualizări, românii învață și se dezvoltă în fiecare zi. În timpul examenelor naționale, învățarea pe TikTok devine principalul trend, iar profesorii organizează sesiuni live pentru studierea subiectelor de examen.

Multe magazine online au profitat de această platformă și au reușit să se facă din ce în ce mai cunoscute și chiar să își atragă o groază de clienți de aici.

Noi suntem prezenți și pe TikTok și am reușit să adunăm aici o comunitate faină(+35K de urmăritori) interesată de tehnologie, tips&tricks sau funny tech.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.