Noua aplicație Box pentru iOS îți aduce 50 GB spațiu de stocare online

50 GB spațiu de stocare online

În prezent tot mai multe persoane apelează la serviciile de stocare in cloud, de aceea Box.net vine pe piață cu o nouă versiune pentru iOS, ce presupune o interfață mai prietenoasă, și totodată funcționalitate extinsă pe telefoanele Apple și pe tablete. Fiecare autentificare pentru noua versiune Box pentru aplicația iOS va primi drept răsplată 50 GB spațiu de stocare online gratuit. Atât utilizatorii deja existenți, cât și cei ce vor opta să își creeze acum un cont vor putea beneficia de această ofertă.

Aplicația Box pentru iPad și iPhone se bucură de viteză mai mare la redarea documentelor de tip text, dar și de o derulare mai rapidă a colecției de imagini și totodată se pune accent pe o claritate mai mare în momentul în care utilizatorul se oprește din vizionare.

Ce trebuie să faci ca să beneficiezi de promoția cu 50 GB de la Box? Este suficientă autentificarea în următoarea perioadă de 30 de zile în contul Box, de pe orice tabletă iPad sau de pe orice terminal mobil iPhone ce rulează noua versiune a aplicației Box.Puteți crea mai multe conturi de utilizator pe același device , ceea ce presupune că veți avea mai mult spațiu de stocare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.