5 purificatoare de aer Samsung, acum disponibile și în România!

În ultimii ani am început să punem tot mai mult accentul pe un aer cât mai pur. Trăim în orașe tot mai aglomerate, iar calitatea aerului scade din ce în ce mai mult. În acest context, Samsung își lărgește portofoliul de produse, cu prima gamă de purificatoare de aer, pe care mai nou le-au adus și în România, în cadrul unui eveniment, găzduit de Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics, Samsung România împreună cu Dan Cadar.

Conform unui studiu realizat de Samsung, pe un eșantion de oameni cu vârste curinse între 18 și 64 de ani, 73% dintre românii din mediul urban sunt preocupați de calitatea aerului din localitatea în care trăiesc.

Gama de purificatoare include 5 modele, create pentru a satisface chiar și cele mai exigente cerințe. Cu un design care permite integrarea acestora în locuințele moderne, pruificatoarele sunt foarte ușor de utilizat.

Suntem extrem de bucuroși că putem lansa gama de purificatoare Samsung și în România, care vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor noștri pentru un aer cât mai curat în propriile locuințe. Tehnologiile încorporate în sistemele de purificare le permit purificatoarelor să capteze până la 99,97% din particulele de praf, ceea ce înseamnă că acestea vor face o reală diferență în orice locuință”, a declarat Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics, Samsung România.

Iată pe scurt care sunt cele 5 purificatoare de aer de la Samsung?

AX9500(Cube)

Se bazează pe tehnologia inovatoare Samsung Wind-Free, care dispersează aer curat prin cele 60.000 de micro-spații pentru eliberarea aerului, la un nivel de zgomot foarte mic.

Cu un design modern, sub formă de cub, purificatorul are finisaje metalice, potrivit aproape oricărui stil de amenajare interioară. Mai mult de atât, AX9500 a fost desemnat câștigătorul unui premiu în cadrul competiției If Design Awards pentru specificații tehnice, dar și pentru design. Având un design modular, purificatorul permite atașarea celui de-al doilea purificator deasupra, astfel încât să ocupe cât mai puțin spațiu, dar să poată acoperi o suprafață cât mai mare pentru a o purifica. Fiecare unitate are propria componentă de andocare.

Purificatorul vine cu un senzor laser PM, ce monitorizează calitatea aerului în timp real, afișând nivelul de poluare și nivelul general al calității aerului, printr-un indicator în 4 nuanțe.

AX7500

Oferă o acoperire amplă și rapidă.Influxul de aer frontal este conceput pentru a atrage aerul cu ușurință. Odată ce procesul de purificare s-a încheiat, ventilatorul cu dispersează aerul prin 3 fante de ventilație.

AX5500

Ca și fratele mai mare, și acesta oferă o acoperire mare. După finalizarea procesului de purificare, acesta dispersează rapid aerul curat în toate direcțiile, folosindu-se de cele 3 fante de ventilație.

AX3300 AX40

Ajută utilizatorii să verifice calitatea aerului din interior într-un mod cât mai intuitiv, folosind senzori de praf și gaz pentru a monitoriza calitatea aerului și utilizează aceste informații pentru a optimiza modurile de operare în mod automat.

AX3000 AX34

Este modelul cel mai accesibil al seriei și vine cu o câteva funcții interesnate pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare consumatorului. Întreținerea este ușoară. FIltrul necesită curățare periodică, iar sistemul de filtrare HEPA indică printr-un senzor când ar fi cazul ca aceasta să fie efectuată.

Prețurile purificatoarelor vor fi cuprinse între 250 euro și 750 euro. Acestea vor fi disponibile începând cu a doua jumătate a lunii iulie 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.