5 motive pentru care merită să faci un upgrade la Galaxy Note8

 

Note8

Note8 este un smartphone cu un display extrem de mare, cu un design super rafinat și specificații de top, al cărui preț ajunge la aproximativ 4500 lei, adică 1000 de euro. Poate pentru mulți dintre noi acest preț pare de speriat, în condițiile în care ar fi un efort financiar mult prea mare, însă pentru cei ce și-l permit, Note8 pare a fi până în prezent cel mai bun smartphone de pe piață.

Dacă Note 7 avea mari șanse anul trecut să primească acest titlu, evident dacă nu ar fi fost problema cu exploziile bateriilor, ei bine noua generație de Note-uri își propune să recâștige încrederea și atenția utilizatorilor aducând în acest terminal mobil tot ceea ce producătorul are mai bun de oferit.

Chiar și problemele cu bateria par să fie ok, Samsung pare că și-a învățat lecția, iar dacă timpul va confirma acest aspect, putem spune că da avem în față probabil cel mai bun telefon al anului. Așadar, dacă prețul nu reprezintă o problemă, iată 5 motive pentru care merită să faci un upgrade la Galaxy Note8:

1. Are cea mai bună cameră întâlnită pe un smartphone

Dacă S8 și S8+ aveau deja o cameră excelentă, iată că Note8 este primul smartphone Samsung, ce vine cu cameră duală, iar producătorul pare că și-a făcut temele foarte bine. Telefonul vine cu două lentile de 12 MP, cu stabilizare optică și focalizare super rapidă, ce reușește să se descurce neașteptat de bine chiar și în condiții slabe de luminozitate. Dacă una dintre camere vine cu un senzor clasic, cealaltă primește un zoom optic 2x și a fost gândită pentru cadrele la distanță.

2. Este gândit pentru multitasking

De regulă este destul de dificil să faci multitasking pe un smartphone, cu atât mai puțin unul eficient. Ei bine, Note8 face ca multitaskingul să fie mai ușor ca oricând. În primul rând ecranul de 6,3 inch face diferența, mai ales când utilizatorul folosește S-Pen-ul, de acum cu un vârf mai subțire și mult mai precis.

Apoi este aplicația de multitasking, ce-ți permite să deschizi două aplicații simultan, însă de această dată fiind vorba de un ecran mai mare, cel mai probabil va fi mai des utilizată. Cu toții ne dorim să fim mai productivi și mai eficienți, așa că utilizată în mod corect, aplicația ar putea fi binevenită.

3. În sfârșit avem un smartphone cu 6 GB de RAM

Da, Note8 primește 6 GB de RAM, ceea ce înseamnă chiar mai mult decât întâlnim pe majoritatea laptopurilor entry-level. Această mutare a fost gândită pentru cei ce vor să deschidă mai multe aplicații simultan sau pentru cei ce vor să testeze cele mai noi jocuri 3D. 6 GB de RAM sunt suficienți atât pentru muncă, cât și pentru distracție.

4. S-Pen-ul simplu plăcut în utilizare

S-Pen-ul este specific Note-urilor, așa că ce ar fi un Note fără S-Pen?
Ei bine Note8 primește un S-Pen îmbunătățit, pe care fie îl vei îndrăgi și îl vei utiliza tot timpul, fie după doar câteva zile de utilizare vei uita de el. Este util pentru notițe rapide, pentru caruselul de aplicații, pentru un scroll rapid sau mai nou pentru a trimite mesaje animate. Evident poate fi folosit și în momentele de plictiseală sau stres, prin apăsarea butonului din capăt.

5. Ecranul

Avem un Infinity Display de 6,3 inch, cu puțin mai mare față de ecranul lui S8+, însă în ciuda faptului că dimensiunea ecranului a crescut, nu înseamnă că și dimensiunea telefonului a crescut. Prin faptul că s-au redus marginile și butonul Home a fost integrat sub ecran, deja ne putem bucura de o suprafață mai mare a display-ului, iar device-ul pare mult mai elegant. Așadar dacă îți dorești un smartphone ce îți permite să te bucuri de tot ecranul, Note8 este alegerea potrivită.

Concluzie

Dacă prețul nu-ți dă fiori, Note8 merită investiția, însă dacă ești deja deținătorul unui S8 sau S8+, aș spune că un upgrade nu ar fi tocmai justificat în cazul acesta.

Disponibil la precomandă

La eMAG4499 lei,

La Orange – la abonament, are prețul de 595 euro

– la liber, are prețul de 969,01 euro

2 comentarii

  1. Samsung are demult 6 gb ram pe telefoanele mid range nu mai stiu modelul exact

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.