5 gadgeturi ieftine și bune la final de 2016, pe Gearbest

Încă puțin și se încheie și anul 2016, iar pe Gearbest, produsele au preț de sărbătoare. sunt reduse cu până la 70%. Și nu doar gadgeturile sunt incluse în promoție, ci și jucăriile și produsele de casă. Pe Gearbest găsești chiar și device-uri ale marilor branduri precum Xiaomi, Lenovo, DJI etc.gearbest

E puțin cam târziu acum să mai comanzi pentru Crăciun, însă dacă nu-i grabă mare, comenzile plasate în perioada aceasta, vor ajunge la tine prin ianuarie. Având în vedere că prețurile produselor sunt mult mai atractive decât dacă le-ai cumpăra din magazinele românești, eu zic că merită așteptarea. Plus că la unele nici nu se percepe taxă de transport. Noi am găsit 5 gadgeturi, cu prețuri foarte atractive, care ne-au atras atenția:

1. YEPO 737S – este un notebook de 13.3 inch, cu sistem de operare Windows 10. Are procesor Intel Cherry Trail Z8300, tactat la 1,4 GHz, cu 4 GB de RAM și eMMC de 64 GB. Prețul este redus la 179,99 $.

YEPO 737S

2. Motospeed V30 Wired Optical USB Gaming Mouse – este un mouse de gaming, care nu doar că arată foarte bine, dar se pare că este și un aliat pe măsură pentru gameri. Prețul lui este de 15.99 $.

Motospeed V30 Wired Optical USB Gaming Mouse

3. ILIFE X5 Smart Robotic Vacuum Cleaner – este un robot de aspirare, ce face treaba în locul tău. Nu trebuie decât să apeși butonul de pornire și îți poți vedea liniștit de treabă. Are un preț de 126,99 $. Sigur ai văzut astfel de device-uri și prin magazinele noastre, însă sunt convinsă că ai observat și faptul că nu au un preț prea mic.

ILIFE X5 Smart Robotic Vacuum Cleaner

4. Vernee Apollo Lite 4G+ Phablet – este un smartphone Dual SIM, cu un preț extrem de atractiv, ce rulează sistemul de operare Android 6.0. Are un procesor MTK6797 Deca Core, 4 GB memorie RAM și 32 GB capacitate de stocare. Prețul lui este de 179,99$.

Vernee Apollo Lite 4G+ Phablet

5. Xiaomi MIPAD Transformable Robot Model – este un roboțel care arată foarte bine. Îi imită pe cei din Transformers. Cred că orice băiețel ar fi super încântat de o asemenea jucărie. Sinceră să fiu cred că orice pasionat de tehnologie ar fi cucerit de o asemenea jucărie. Are un preț de 35,79 $.

Xiaomi MIPAD Transformable Robot Model

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.