5 gadgeturi cool Xiaomi sub 25$ + GIVEAWAY

După cum bine știi ne plac gadgeturile, mai ales cele interesante. Și dacă au și un preț bun, atunci sunt și mai atractive. Așa a luat naștere și proiectul ”Gadgeturi cool sub 25$”. În fiecare lună vom avea un nou episod cu gadgeturi interesante, ce au prețuri atractive. Ți le arătăm pe toate în clipul video de pe YouTube. Tot acolo vei mai găsi și o surpriză.

Pentru primul episod, am selectat 5 gadget-uri Xiaomi, care nouă ne plac foarte tare și pot fi găsite pe Gearbest la un preț foarte bun, mult mai bun decât le-ai putea găsi în magazinele din România:

1.Lampa LED Xiaomi, cu alimentare USB. Este micuță, finuță și îi poți găsi cu ușurință o întrebuințare. Lampa este disponibilă în mai multe nuanțe de culoare și poate fi achiziționată cu mai puțin de 4$. Are 10 led-uri și 5 trepte de iluminare, astfel încât să o poți folosi ca lumină de veghe, ca lampă de citit sau pentru laptop.

Lampa LED Xiaomi

2. Căștile Xiaomi Hybrid Dual Drivers Mi sunt extrem de apreciate de audiofili. Pentru mai puțin de 20$ vei avea parte de un sunet extrem de calitativ. Oferă chiar un sunet mult mai fidel și un bas mai puternic decât căștile de la iPhone. Ce îmi place foarte mult, este design-ul curbat, ce face ca acestea să se așeze bine în ureche și să nu alunece nici măcar în cazul în care practici un sport mai antrenant.

casti-Xiaomi

3. Xiaomi Mi Band 1S este una dintre cele mai ieftine brățări de fitness de pe piață, ce te ajută să îți monitorizezi activitatea fizică, dar și calitatea somnului. Prețul este sub 12$, iar brățara este compatibilă atât cu iOS, cât și cu Android. Fii atent unde lași încărcătorul. O dată la 40 de zile vei avea nevoie de el.

xiaomi mi band

4. LED Xiaomi Yeelight este becul inteligent, care își schimbă culoare în funcție de preferințele utilizatorului. La fel și intensitatea. Seamănă destul de mult cu un Philips HUE, însă îl poți achiziționa cu mai puțin de 20$.

bec-Xiaomi-yeelight

5. Xiaomi Mi Band 2 este brățara de monitorizare a activității fizice cu care ne-am jucat și noi acum ceva timp. Este varianta îmbunătățită a lui Mi Band 1S, pentru care vei plăti mai puțin de 25$. Este rezistentă la apă, așa că nu trebuie să o dai jos de la mână atunci când intri la duș. Are o autonomie de aproximativ 20 de zile.

mi band 2

Avem și un GIVEAWAY!!!

Vom oferi o brățară de fitness Xiaomi Mi Band 1S unuia dintre voi. Ce trebuie să faci pentru a-ți asigura o șansă de câștig?

  1. Asigură-te că ești abonat la canalul de YouTube Gadget-Review.ro 

  2. Lasă un comentariu în pagina de YouTube aferentă concursului, în care ne spui care din cele 5 gadget-uri ți s-a părut cel mai interesant și de ce?

Concursul se desfășoară în perioada 23 decembrie – 20 ianuarie. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 23 ianuarie, la următorul episod cu ”Gadget-uri cool sub 25$”.

Un comentariu

  1. mie mi-au placut castile cel mai mult si becul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.