360 S7 – un robot de aspirare cu performanțe de top și preț accesibil

Robotii de aspirare au devenit tot mai atractivi în ultima perioadă și asta este normal. Cu toții ne dorim să eficientizăm sarcinile, să câștigăm timp pentru a-l aloca lucrurilor cu adevărat importante. Dacă în urmă cu câțiva ani, puțini se puteau atinge de aceste device-uri, datorită prețurilor piperate, iată că în prezent lucrurile s-au schimbat destul de mult. Concurența a devenit tot mai mare pe această nișă, unde avem din ce în ce mai mulți roboți de aspirare extrem de eficienți, care vin cu prețuri foarte competitive. Modelul 360 S7, lansat luna trecută, este unul dintre aceștia.

După succesul ultimelor două generații, 360 S5 și 360 S6, compania vine acum cu un robot de aspirare, ce se vrea a fi un best buy în această categorie de produse. Nu doar că se laudă cu performanțe extraordinar de bune, dar și cu un preț foarte bun 459,99$(folosind cuponul de reducere GB-360S7 îl puteți achiziționa cu doar 399$). În mod normal, pentru un robot de aspirare cu asemenea specificații, ar trebui să scoți din buzunar mult mai mult de atât.

360 S7 este un robot de aspirare de buget, o copie fidelă a lui Roborock S50 după părerea mea.

Vine dotat cu laser LDS, care scanează întreaga suprafață, pentru a realiza o hartă virtuală, astfel încât robotul să știe unde trebuie să aspire. Folosește algoritmul SLAM, pentru o rută cât mai eficientă. În plus, față de generațiile anterioare, aceasta include și mop. În momentul în care rezervorul de apă este instalat, se face trecerea automată pe modul mop și invers, după ce rezervorul este îndepărtat. Din ce am văzut la Roborock S50, mopul este mai degrabă pentru a reîmprospăta suprafața aspirată. Nu este la fel de eficient precum mopul clasic.

360 S7 are 3 moduri de funcționare în funcție de nivelul de zgomot. Atinge maxim 65 dB. Aspiră cu o putere de 2000 Pa, similar cu Roborock S50. Detectează în momentul în care aspiră covoarele și mărește puterea de absorbție.

Bateria are o capacitate de 3200 mAh, ce-i asgură o autonomie de până la 120 minute. Ce înseamnă asta? Că poate aspira cam 150 mp. În momentul în care ajunge la 20% baterie, robotul se duce automat la docul de încărcare.

Robotul de aspirare poate fi controlat din aplicația compatibilă atât cu Android, cât și cu iOS sau prin Alexa. Din aplicație se poate stabili un program de aspirare, pe zile, ore, dar și alte detalii.

360 S7 poate fi găsit în oferta magazinului Gearbest, iar zilele acestea îl puteți prinde la reducere, dacă folosiți cuponul de reducere de mai sus.

2 comentarii

  1. Are dock de golire a prafului ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.