3 smartphone-uri entry-level Overmax ajung în magazinele din România

Overmax lansează 3 noi smartphone-uri, ce vor ajunge în magazinele din România la sfârșitul lunii mai. Este vorba despre modelele:

– Vertis 5001 you

– Vertis 4001 you

– Vertis 4501 you

1.Vertis 5001 You este un smartphone Dual SIM, ce îmbină designul modern cu utilizarea sa confortabilă. Are un ecran de 5 inch și o rezoluție de 854 x 480 pixeli, suficient încât să te bucuri de imagini destul de bune. La interior dispune de un procesor Dual-Core tactat la 1,2 GHz, cu o memorie de 4 GB. Sistemul de operare utilizat este o versiune ceva mai veche, și anume Android 4.4, KitKat. Are o cameră de 5 MP, ce te va ajuta să surprinzi momentele inedite din viața de zi cu zi.

Noul Vertis 5001

2.Vertis 4001 You a fost creat pentru cei cu stil, ce au nevoie de un terminal mobil pentru funcționalitatea sa, și anume să își sune prietenii, să verifice mailurile, să trimită sms-uri, etc. Modelul este disponibil pe nuanțele de alb și negru. Are un display de 4 inch și un procesor Dual Core, tactat la 1.0 GHz. Camera principală este de 5 MP, iar cea secundară este de 0,3 MP, ceea ce înseamnă că vei putea surprinde momentele plăcute de fiecare dată. Și acesta este tot un model Dual SIM, ceea ce înseamnă că vei putea utiliza două cartele în mod simultan.

Vertis 5001 you

3. este un smartphone stylish, creat pentru cei ce ce își doresc un terminal mobil modern și funcțional. Modelul vine echipat cu un procesor Dual Core ce funcționează cu o frecvență de 1.0 GHz. Vorbim de un telefon Dual SIM cu 4 GB, spațiu de stocare și un display de 4,5 inch, cu o rezoluție de 854 x 480px. Are o cameră foto principală de 5 MP și una frontală de 1,3 MP. Bateria este de 2000 mAh și folosește sistemul de operare Android 4.4.Vertis 4501 You

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.