13 ani de Emag cu reduceri de 10 000 000 lei

ziua Emag

Încă un an se apropie cu pași grăbiți de final, însă nu-l putem încheia fără o petrecere specială, ce va avea loc cu ocazia Zilei Emag. Au trecut deja 13 ani de la lansare, 13 ani de promoții senzaționale, 13 ani de inovație, 13 ani în care Emag a evoluat extraordinar, lărgindu-și gama de produse mai mult decât orice magazin online.

Cu această ocazie Emag sărbătorește cei 13 ani alături de toți românii prin reduceri în valoare de 10 000 000 lei pe carduri cadou. Mai exact pe data de 8 decembrie, magazinul își deschide porțile dimineața devreme cu reduceri suplimentare la toate produsele, reduceri sub formă de Card Cadou. Dacă în mod normal sărbătoritul primește cadouri, ei bine de această dată, Emag oferă cadouri substanțiale, pentru ca tu să te bucuri de un sfârșit de an încărcat de daruri.

Nu uita să te pregătești pentru această zi de cumpărături, folosind ghidul de supraviețuire, creează-ți cont înainte de ziua de 8 decembrie, ai grijă să fii logat înaite de a se da startul aniversării plină de reduceri spectaculoase și fii pe fază pentru a prinde toate produsele dorite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.