Double 11 (11.11) – Ziua cu cele mai mari reduceri din an pe Gearbest

Double 11 (11.11) sau Single Day este evenimentul cunoscut ca fiind un fel de Black Friday în China. Practic este ziua cu cele mai mari reduceri din an, ce aduce evident și cele mai multe vânzări la nivel internațional.

Gearbest se pregătește intens pentru acest eveniment. V-am mai vorbit și cu alte ocazii despre el. Acesta este magazinul chinezesc de unde îmi achiziționez frecvent produse, la prețuri imbatabile. O parte dintre ele le-am prezentat și aici pe site.

Magazinul deja a dat startul câtorva reduceri foarte bune înainte de eveniment, așa că mă aștept ca ziua de 11 noiembrie să aducă o serie de promoții impresionante. Aici puteți vedea cele mai interesante produse, care beneficiază de cupoane de reduceri. Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea noi promoții cu ocazia acestui eveniment, așa că fiți pe fază și s-ar putea să găsiți aici un cupon de reducere fix pentru produsul/produsele pe care le doreați de multă vreme.

Evenimentul are 2 etape:

  • 4 – 9 noiembrie – perioada de pregătire pentru Double 11 – veți găsi cupoane de reduceri bune, misiuni, care vă aduc puncte, plus alte surprize.
  • 10 – 12 noiembrie – perioada de vârf a evenimentului, cu promoții epice.

Iată și un ghid de cumpărături, ce te va ajuta să prinzi cele mai bune oferte.

Pentru produsele care nu sunt încadrate la flash sale sau nu au cupon de reducere,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.