10 Cadouri potrivite pentru el de Ziua Îndrăgostiților

10 idei de cadouri pentru el de ziua indragostitilorDoar câteva zile ne mai despart de Ziua Îndrăgostiților. Tu ce cadou te-ai hotărât să-i faci bărbatului din viața ta? Noi ți-am pregătit o listă cu câteva cadouri antrenante și extrem de interesante, cu care vei reuși să îți surprinzi iubitul în adevăratul sens al cuvântului. Ce poate fi mai tentant pentru un bărbat, decât un gadget, și nu unul oarecare…. Iată ce poți alege pentru jumătatea ta:

1. Parrot Rolling Spider – Este vorba de o dronă de dimensiuni mici, agilă și foarte interesantă. Are un preț accesibil, și îi va trezi iubitului tău copilul din el, dornic de joacă și chițibușii. Chiar și tu te poți alătura la mica lui escapadă cu noul prieten. Cu siguranță îi vei vedea bucuria din ochi când va testa noua „jucărie”, pe care o poți găsi aici.

2. Magic Cube Keyboard – Cu siguranță partenerului tău îi place să utilizeze tablet atunci când este în deplasare. Dar uneori tastatura ei îi încetinește ritmul de utilizare. Fă-i cadou o tastatură Magic Cube Keyboard, ce îi oferă posibilitatea proiectării unei holograme cu o tastatură Qwerty, perfect funcțională. Dimensiunea ei este extreme de mică, dar rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase. Gadgetul urmărește mișcările degetelor, funcționând ca și mouse, utilizatorul reușind în felul acesta să finalizeze activitatea într-un timp mult mai scurt. Oferă-i posibilitatea să aibă tastatura tot timpul la îndemână fără a-i simți greutatea. Magic Cube Keyboard poate fi găsit aici.

3. Stiloul Încărcător – De câte ori nu s-a întâmplat să îl suni și să aibă telefonul închis, deoarece a uitat să încarce bacteria? De câte ori nu I s-a întâmplat să rămână fără baterie tocmai când mai avea ceva urgent de rezolvat? Ei bine ce spui de un Stilou încărcător pe care să îl țină tot timpul în buzunar, practice să fie “ajutorul de urgență”? Stiloul este dotat cu o baterie de 700 mAh, oferind posibilitatea încărcării oricărui device ce utilizează sistemul de operare Android și iOS. Stiloul îl poți găsi aici.

stilou incarcator

4. Smartwatch Samsung Gear S Black – Oferă-i posibilitatea să se bucure nu doar de un ceas obișnuit, ci de un gadget în adevăratul sens al cuvântului. De o eleganță aparte, ceasul este conceput cu un ecran curbat, ce urmărește liniile încheieturii, conferind utilizatorului masculinitate. Display-ul Super Amoled permite personalizarea ceasului în funcție de propriul stil sau de ce nu de ținuta vestimentară adoptată în ziua respectivă. Practic ceasul poate fi adaptat la orice tip de personalitate și îl poți găsi aici.

5. Ceas Proiector R2D2 – Are obiceiul să întârzie pe motiv că nu și-a dat seama cât e ceasul? Cu R2D2 nu va mai avea nici o scuză. Proiectează timpul și data exactă pe perete și reușește să îl trezească la timp de fiecare dată. Ajută-l să fie punctual de fiecare dată. Mica jucărie poate fi găsită aici.

Proiector R2D2

6. Polar Loop – Munca de birou îi ocupă tot timpul și în ultima perioadă a cam uitat să facă mișcare? Ajută-l cu o brățară Polar Loop să ajungă la o condiție fizică de invidiat și cu siguranță îți va fi recunoscător pe termen lung. Brățara pe care o găsești aici, oferă feedback despre activitatea zilnică, săptămânală și lunară a utilizatorului. Se sincronizează wireless cu dispozitivele Smart, ce folosesc sistemule de operare Android și iOS.

7. Camera Auto Vico Marcus 4 – Este un accesoriu perfect pentru mașina lui și îl găsești aici. Are un obiectiv wide de 160°, ce îi va permite să filmeze totul în trafic, astfel că nu se știe niciodată când poate surprinde ceva interesant.

8. Fotoliu King Size – Cu siguranță îi place să se relaxeze la un film bun sau la un meci. Asigură-i tot confortul care îl merită, după o zi lungă la serviciu. Fotoliul King Size este confortabil și poate fi transformat cu ușurință chiar și în pat. În interior are o saltea pe care o vei putea folosi pe post de pat, fără să îți ocupe prea mult loc prin casă. Îl poți găsi aici.

Fotoliu King Size

9. Magneții Nanodots 125 – Îl vor cuceri nu doar pe el, ci și pe tine. Pachetul conține 125 de bile trăznite, din neodim, ce oferă posibilitatea creării unor obiecte modificabile și antrenarea minții construind tot timpul altceva. Magneții pe care îi găsești aici pot fi folosiți și pe post de bijuterii, așa că în timpul în care iubitul tău nu se va juca cu ei, îți vei putea crea tu propriile bijuterii.

10. Veioză Cub Rubik – Îi plac jocurile care îi antrenează memoria și mintea. Atunci o veioză Cub Rubik ar putea fi alegerea ideală pentru el. Are dublă funcționalitate: cea practică de corp de iluminat, dar și cea relaxantă și distractivă, ce te ajută să îți exersezi creierul. Îl găsești aici.

Veioză Cub Rubik

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.