Idei de cadouri inedite de Valentine’s day

Februarie este luna în care se sărbătorește iubirea în mod oficial, fie în stil american, de Valentine’s Day, fie în stil românesc, de Dragobete. Asta înseamnă iarăși o perioadă de agitație și alergări prin magazine. Nu știu cum ești tu, dar eu prefer să evit orice tip de agitație și să comand online ceea ce am nevoie. În plus, zilele acestea eMAG vine cu o gamă drăguță de produse dedicate sărbătorii dragostei. Dacă nu ești genul romantic care oferă flori sau șampanie, nici o problemă, vei găsi reduceri bune și la o serie de device-uri interesante. Iată câteva idei de cadouri atât pentru Ea, cât și pentru El.

Cadouri pentru EA:

 P9 LiteHuawei P9 Lite – este redus la 999 lei, de la 1199 lei. Este un smartphone Dual SIM extrem de apreciat, cu un design plăcut, 16 GB memorie internă și 2 GB de memorie RAM.

 

 

Xiaomi Mi Band 2Xiaomi Mi Band 2 – este o brățară de fitness redusă la 179 lei. Brățara o va ajuta să își monitorizeze activitatea fizică pe parcursul unei zile și să își îmbunătățească stilul de viață.

 

 

EOS 700DDSLR Canon EOS 700D – este redus la 2199 lei. Dacă este pasionată de fotografie, sigur va aprecia gestul tău și poate cine știe, vei fi primul care pune o cărămidă la temelia unei cariere de succes.

 

 

eBook Reader Kindle 6"eBook Reader New Kindle Glare 6 – este redus la 429 lei. Dacă îi place să citească sigur va fi încântată de un asemenea cadou. Este mic, ușor de strecurat în geantă și îi permite să citească în orice pauză scurtă.

 

 

Carolina Herrera Good GirlParfum Carolina Herrera Good Girl – este redus la 409 lei. Este un parfum elegant, potrivit pentru o femeie puternică, sofisticată.

 

 

C903PEBabyliss Curl Secret C903PE – este un ondulator redus la 289 lei. O va ajuta să obțină bucle lejere, extrem de ușor.

 

 

 

Cadouri pentru EL:

DJI Phantom 3 AdvanceDJI Phantom 3 Advance – drona este redusă la 3499 lei. Dacă îl vezi rotindu-și capul după o dronă de câte ori vede una, ei bine un astfel de cadou sigur va fi pe placul lui.

 

 

Sony Playstation 4 Sony Playstation 4 – este redus la 1099 lei. În orice bărbat se află un copil, așa că îi poți oferi o ”jucărie” drăguță, care să îl ajute să se relaxeze atunci când vine de la muncă obosit.

 

 

vector-lunaSmartwatch Vector Luna – este redus la 799 lei. Beneficiază de o reducere de 48% zilele acestea. Este un ceas elegant, pe care îl va încărca la o perioadă de cam 40 zile.

 

 

Philips S9711/31Philips S9711/31 – este redus la 1065 lei. Aparatul de ras are 3 capete de ras, care își fac foarte bine treaba, fără să agațe barba. Se pliază în 8 direcții diferite pentru rezultate excepționale.

 

 

Calvin Klein Euphoria– Calvin Klein Euphoria – este redus la 115 lei. Este un parfum lemnos, provocator, masculin, potrivit pentru un bărbat elegant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.