Xiaomi Black Shark – primul competitor pentru Razer Phone!

razer phone

Se pare că anul acesta se conturează o nouă nișă de piață – telefonul de gaming. De acum Razer Phone are un rival. Este vorba despre Xiaomi Black Shark. Da, Xiaomi vrea să atace și acest segment de piață, asta în ciuda faptului că în Google Play nu prea găsim jocuri care să pună în valoare performanțele unor asemenea telefoane. Să presupunem totuși că acest aspect ar putea fi soluționat, hai să vedem cu ce specificații vine noul terminal mobil al chinezilor.

Are un ecran IPS de 5,99 inch, cu o rezoluție de 2160 x 1080 pixeli. Cu un aspect ratio de 18:9, ecranul ocupă 97% din suprafața display-ului. Razer Phone pe de altă parte este ceva mai mic, având o diagonală de 5,7 inch, cu o rezoluție mai bună însă, 2560 x 1440 pixeli.

Performanțe. Avem un chipset octa-core, un Snapdragon 845 pe Xiaomi Black Shark, ce funcționează în tandem cu 6, respectiv 8 GB de RAM , iar capacitatea de stocare ajunge la 64/ 128 GB. Nu vine cu slot pentru cardurile Micro SD. Razer Phone vine cu Snapdragon 835, ajutat de 8 GB de RAM și 64 GB spațiu de stocare, oferind posibilitatea unui upgrade de până la 256 GB printr-un card micro SD de 256 GB.

razer phone

Modelul Xiaomi rulează sistemul de operare Android Oreo 8.0, în timp ce Razer Phone vine cu Anroid Nougat 7.1.1.

În ceea ce privește camera foto, Xiaomi Black Shark primește o cameră duală(12MP + 20MP) și una frontală de 20 MP. Razer Phone integrează tot o cameră duală, fiecare senzor fiind de 12 MP, iar camera frontală este de 8 MP. Ambele telefoane filmează la 2160p, cu 30 fps.

Bateria este de 4000 mAh pentru cele două terminale mobile, încărcarea este QuickCharge 3.0 pentru smartphone-ul Xiaomi și QuickCharge 4.0+ pentru modelul Razer.

Modelul chinezilor va include și un accesoriu de tip gamepad și va fi evident mai ieftin decât Razer Phone, care poate fi achiziționat la prețul de 3390 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.