La ce smartphone de top plănuiește Samsung să renunțe?

note

Fuzionarea seriei Galaxy S, cu seria Galaxy Note este tot mai aproape de a se realiza, Jay Lee, vicepreședintele companiei coreene o confirmă prin declarațiile sale recente. Prin urmare sunt șanse mari ca noul Galaxy S10+ să primească binecunoscutul S Pen, accesoriul seriei Note.

Se pare că decizia ar fi fost luată datorită faptului că utilizatorii de Samsung au ajuns să prefere mai mult telefoanele din seria Galaxy S, scăzând astfel destul de mult interesul pentru smartphone-urile din seria Note. Dacă mai punem la socoteală și faptul că dimensiunea ecranului celor două telefoane a ajuns să fie aproape similară, Galaxy S9+ cu o diagonală de 6,22 inch, iar Note 9 va veni cu un ecran de 6,38 inch.

Decizia de fuziune se bazează și pe estimarea vânzărilor lui Note 9, mai exact se așteaptă la vânzări de aproximativ 12 milioane de unități. Având în vedere că S9+ înregistrase vânzări de aproape 9 milioane de unități după primele 2 luni de la lansare, este evident de ce gigantul coreean își dorește fuziunea celor două modele.

Mai mult de atât, în 2020 Samsung plănuiește lansarea unui nou flangship, și anume Galaxy X, smartphone-ul pliabil, de care se tot vorbește de ani de zile. Prețul pentru un astfel de model se preconizează că va fi de aproximativ 1500 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.