Sennheiser vine în România! Fabrica se va construi la Brașov

Sennheiser

Fondată în 1945, Sennheiser unul dintre cei mai mari producători de echipamente audio la nivel mondial, anunță că va construi cea de-a patra fabrică la Brașov. Construcția va fi finalizată anul acesta, iar fabrica se va concentra pe producția de electronice de larg consum, în special căști.

România se alătură astfel fabricilor deja existente în Germania, Irlanda și SUA. Deschidere fabricii la Brașov, face parte din strategia companiei de a se consolida ca și afacere de familie independentă, dorind în felul acesta să-și întărească poziția pe piața Europeană de produse electronice.

“De mai mulți ani, EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) este regiunea care ne-a adus cele mai mari creșteri. Cu noua fabrică din România, avem o a treia bază de producție europeană și, în același timp, ne extindem rețeaua de distribuție din Europa. Aceste acțiuni ne oferă un mai bun control asupra volumelor de producție, dar și capacitatea de a fi mai flexibili în a adapta produsele noastre la cerințe de piață dinamice”, a declarat Dr. Andreas Sennheiser, Co-CEO at Sennheiser, adăugând: “Cu această nouă fabrică ne continuăm investițiile în independența care continuă să reprezinte calitatea distinctivă și avantajul Sennheiser ca o afacere de familie.”

Sennheiser este prezentă în peste 50 de țări prin intermediul celor 20 de subsidiare de vânzări și a partenerilor comerciali cu care lucrează și este condusă din 2013 de Daniel şi Andreas Sennheiser membrii celei de-a treia generaţie a familiei care a fondat compania. Deși anul trecut compania a înregistrat vânzări de 658,4 milioane de euro, vânzările au fost cu aproape 4 procente mai mici față de 2015, ducând la demiterea a peste 180 de angajați.

Pe o piață în care vânzările de căști au crescut cu aproximativ 20% în întreaga lume, Sennheiser își propune să aducă cât mai repede în magazine noile căști produse la noi în țară. Producția va începe în această vară cu 100 de angajați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.