Samsung VCC61E3V3K – un aspirator eficient și accesibil

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 8.4
Accesorii - 7.9
Greutate - 8.3

8.2

O alegere eficientă

Samsung VCC61E3V3K este un aspirator compact, elegant și eficient, ce poate fi găsit la un preț destul de accesibil.

Vezi detalii
User Rating: 2.75 ( 2 votes)

Samsung VCC61E3V3K este un aspirator cu specificații bune, potrivit pentru un buget mic spre mediu. Îl găsești în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 529 lei (verifică preț actualizat), cu posibilitatea de a-l achiziționa în rate lunare de 25 lei. Este fâșneț și are grijă ca podeaua ta să strălucească de fiecare dată.

Aspiratorul poate fi găit și în oferta magazinelor Flanco, Cel, Evomag și Altex.

Aspiratorul are un aspect elegant și finisaje bine realizate. Este disponibil pe o nuanță de negru, cu detalii argintii, astfel încât se creează un contrast plăcut. Are două butoane(unul pentru Pornire/Oprire și unul pentru rularea cablului) și un selector de putere, ce funcționează prin rotire. Cântărește 4,8 kg și are dimensiunile de 420 x 245 x 297 mm. Cu siguranță îi vei găsi un colț de depozitare destul de ușor.

Poze cu Samsung VCC61E3V3K

Samsung VCC61E3V3K

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul Samsung este un model cu sac, potrivit pentru o aspirare uscată. Are o capacitate de colectare de 3 l, ceea ce înseamnă că vei putea aspira o suprafață destul de generoasă înainte de a goli sacul.

Puterea de aspirare de 340W este suficient de mare, încât praful și scamele de pe podea sau covor să nu îi reziste. Este echipat cu filtru HEPA(High Eficiency Particulate Air), ce ajută la reținerea particulelor microscopice, a alergenilor și a bateriilor în proporție de 99%. Aceste bacterii pot afecta sănătate utilizatorului, provocând alergii cutanate sau respiratorii. Datorită faptului că filtrul se îmbâcsește, o dată la 8-10 luni este bine să îl înlocuiești. Aici depinde foarte mult și de cât de des este utilizat aspiratorul.

Gama de accesorii este formată din peria standard și un accesoriu pentru spații înguste, ce te va ajuta să aspiri colțurile greu accesibile.

Modelul Samsung este un aspirator ușor gălăgios, ajungând la 79 dB. Zgomotul produs este similar alarmei de la telefon.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • putere de aspirare de 350W,
  • filtru HEPA,
  • preț accesibil

Contra

  • clasa de eficiență energetică putea fi mult mai bună

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.