iRobot Roomba 782 – aspiră inteligent

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 9.7
Accesorii - 9.7
Greutate - 9.4

9.6

O alegere Smart

iRobot Roomba 782 este un robot de aspirare, ce are grijă ca locuința ta să fie în permanență curată, doar printr-o simplă atingere.

Vezi detalii
User Rating: 4.4 ( 1 votes)

Ne place tehnologia și ne place să ne simplificăm activitățile de zi cu zi, astfel încât îndatoririle casnice să ne ocupe cât mai puțin timp cu putință. iRobot Roomba 782 este un bobot de aspirare ce are grijă să îți curețe podeaua, covorul sau mocheta de praf și scame. Practic tu îți vezi de ale tale și el aspiră în locul tău, doar cu o simplă apăsare de buton. Interesant nu-i așa? Ei bine produsul îl găsești în oferta eMAG, la prețul de aproximativ 2399 lei (verifică preț actualizat), cu posibilitatea de a-l achiziționa în rate lunare de 158 lei. Într-adevăr prețul nu este deloc mic, dar având în vedere că vorbim de un robot de aspirare care își face treaba singur, nici nu cred că ar fi cazul să te aștepți la altceva. Vorbim de o curățare inteligentă printr-o simplă atingere, de o tehnologie modernă, inovativă, menită să scutească utilizatorul de orice efort.

Despre iRobot îți pot spune că este brandul care a inventat micile aspiratoare, autonome, care se plimbă prin casă și fac curățenie în locul tău. Totodată iRobot este și compania care a dezvoltat cel mai mult această tehnologie. Până în prezent compania se laudă că a vândut 14 milioane de astfel de roboței, o cifră fantastică, ce conferă încredere în genul acesta de produse.

Poze cu iRobot Roomba 782

iRobot Roomba 782

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Din punct de vedere al designului, îți pot spune că avem de-a face cu un robot extrem de elegant, cu finisaje bine alese, dar mai ales vorbim de un model destul de ușor, de doar 3,8 kg. Dimensiunile sale sunt de 35 x 9,2 x 35 cm(L x Î x A). Este un robot drăguț și fâșneț, dar cel mai important aspect, este foarte muncitor. Este disponibil pe o nuanță de gri și este realizat din metal și un plastic foarte calitativ. Când îl pornești este suficient să apeși pe butonul Clean.

Robotul de aspirare Roomba 782 este potrivit pentru o aspirare uscată, și are capacitatea de a identifica suprafață aspirată, astfel încât va aspira nu doar pardoseala, ci și covoarele sau de ce nu o suprafață ceva mai dură.

Are un coș colector ce folosește filtre din microfibră pentru a capta chiar și cele mai fine particule de praf. Mai mult de atât, robotul Roomba dispune și de sistemul Dirt Detect, ce utilizează anumiți senzori acustici pentru a detecta murdăria în exces. Acești senzori au menirea de a-i transmite aparatului să insiste asupra zonei respective.

Chiar și aspirarea poate fi programată și asta fără ca tu să te apuci de treabă. Cu modelul Roomba, poți seta data și ora la care vrei ca robotul tău să înceapă curățenia. Nici măcar nu este nevoie de prezența ta lângă acest robot de aspirare, care se descurcă excelent și în lipsa unei eventuale supravegheri.

Pe lângă setarea orei și a zilei de curățenie, producătorul oferă și posibilitatea stabilirii unui anumit perimetru pentru desfășurarea acestei activități. Funcția este ideală atunci când vrei să previi interacțiunea robotului cu anumite obiecte fragile. Robotul are o autonomie de 120 m și este potrivit pentru locuințe cu o suprafață de maxim 120 mp.

De acum are cine să se ocupe de curățenia pardoselilor casei tale. Alege să petreci timpul într-un mod mult mai plăcut, decât stând aplecat cu aspiratorul în mână.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design avangardist,
  • silențios,
  • poate fi programat să aspire în timp ce tu nu ești acasă,
  • extrem de eficient

Contra

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.