Dezamăgire pentru Apple! iPhone 7 se vinde mai bine decât iPhone 8. Motivul?

iPhone 8

La doar o lună de la lansarea smartphone-urilor iPhone 8 și iPhone 8 Plus, vânzările pentru cele două smartphone-uri nu par a fi deloc pe măsura așteptărilor. Ba chiar se pare că sunt atât de slabe, încât toamna aceasta pare a fi printre cele mai dificile pentru Apple.

Potrivit publicației GSM Arena, în SUA, cerințele pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus sunt mult mai mari față de noile iPhone 8 și iPhone 8 Plus, iar motivele sunt lesne de înțeles: diferențe de design nesemnificative între cele două generații, iPhone 7 poate fi achiziționat cu 549 $, în timp ce iPhone 8 are un preț de 699$, iar fanii brandului, așteaptă vârgul de gamă iPhone X. Însă acesta se pare că are probleme de fabricație și abia la finalul lunii octombrie, mai exact din data de 27 va fi disponibil la precomandă. Prețul acestuia va porni de la 999$.

Totuși, având în vedere că de la lansarea aniversară Apple s-au mai anunțat alte noi device-uri cu specificații extrem de interesante(Google Pixel 2, Pixel 2 XL, Huawei Mate 10, Huawei Mate 10 Pro), nu m-ar mira ca și interesul pentru iPhone X să fi scăzut, iar vânzările să fie la fel de dezamăgitoare ca și cele pentru iPhone 8 și iPhone 8 Plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.