Ce îmbunătățiri aduce update-ul OxygenOS 5.1.9 pentru camera lui OnePlus 6

De-a lungul timpului, smartphone-urile OnePlus nu s-au făcut remarcate neapărat prin performanțele camerelor, însă în ultima perioadă, compania s-a concentrat pe dezvoltarea acestui aspect, și Oneplus 6 este rezultatul acestor eforturi. Camera telefonului a înregistrat un scor de 96 de puncte din partea DxOMark, atingând cel mai bun prag de până acum.oneplus 6

Ghidându-se după motto-ul „redefinirea constantă a experienței oferite de smartphone”, până în prezent, modelele OnePlus au primit update-uri, ce au îmbunătățit considerabil procesarea de imagine. Acum, se pare că pregătesc un nou update pentru OnePlus 6, ce va aduce îmbunătățiri majore pentru camera foto, deși cei de la DxOMark deja au apreciat-o ca fiind una foarte bună, ce asigură: un autofocus rapid, o detaliere de imagine bună și culori „vii și luminoase” în toate condițiile. OxygenOS 5.1.9, se vrea a fi un update care să îmbunătățească claritatea imaginilor, dynamic range-ul, rapiditatea și acuratețea focusului, și detectarea marginilor în modul portrait.

Noul update va integra și modul Google Lens, aplicație ce ajută utilizatorul să obțină rapid informații despre obiecte, obiective turistice, tipuri de plante sau anumite specii de animale. Aplicația, limitată până de curând doar pentru posesorii de Pixel 2, se poate dovedi utilă în nenumărate situații, nu doar cele enumerate mai sus. Google Lens este deja disponibilă în Android P beta pentru OnePlus 6. Chiar și posesorii de OnePlus 5 și OnePlus 5T se pot bucura, pentru că în curând urmează ca și acestea să beneficieze de suportul Google Lens printr-un nou update.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.