8 sfaturi pentru cumpărături inteligente de Black Friday!

Doar câteva zile ne mai despart de cel mai așteptat eveniment al anului, Black Friday 2021, ziua cu cele mai mari reduceri din an. Dacă în afară, acest eveniment are loc în ultima zi din luna noiembrie, la noi în țară, lucrurile stau puțin diferit. Majoritatea magazinelor organizează Black Friday după cum hotărăște eMAG, cel mai mare retailer online din România. Și cum eMAG a decis ca anul acesta ca Black Friday să se țină pe data de 12 noiembrie, evident că mai toate magazinele vor organiza acest eveniment tot atunci.

Că unele magazine vor decide să aibă un Black Friday prelungit și pe durata weekend-ului sau vor fura startul și vor ține un black Friday toată luna noiembrie, asta e partea a doua.Deja vedem câteva magazine care fac Black Friday de la începutul lui Noiembrie. Ideea este că pe 12 noiembrie veți vedea mai toate magazinele că se înghesuie să etaleze cele mai mari reduceri de anul acesta. Ei bine,dacă te gândești că ai avea nevoie să cumperi una alta, ar fi bine să te pregătești puțin pentru ca în ziua respectivă să simți că ai făcut alegeri Smart și că nu ai irosit banii pe nimicuri. Cele mai bune oferte se vor epuiza în primele minute de la începerea evenimentului, așa că ți-am pregătit câteva tipsuri care să te ajute de Black Friday.

  1. Fă-ți o listă cu produsele care te interesează! 
  2. Nu te aștepta ca toate produsele să beneficieze de reduceri spectaculoase. 
  3. Fă-ți vara sanie și iarna car! 
  4. Nu cumpăra impulsiv! 
  5. Acum e momentul pentru un televizor bun la preț! 
  6. “Jucării inteligente”? E ziua lor. 
  7. Electrocasnice la ofertă! 
  8. Telefoane? Acum e vremea lor. 

Cam acestea ar fi ponturile mele pentru a avea un Black Friday de succes anul acesta.  În zilele următoare vom posta cele mai bune oferte ale magazinelor, așa că abonați-vă la newsletter și fiti cu ochii pe site.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.