6 ponturi de Black Friday!

Gata! În doar câteva ore, majoritatea magazinelor vor da startul Black Friday 2019, ziua cu cele mai mari și mai multe reduceri din an. Practic pe data de 15 noiembrie, magazinele se vor întrece în oferte care să ne golească buzunarele. Ba mai mult, unele dintre ele au început deja de ieri Black Friday, altele vor organiza evenimentul și pe durata weekend-ului. Cert este că trebuie să fim puțin atenți zilele acestea la „ofertele de neratat”. În acest sens ți-am pregătit și o listă cu 6 ponturi, pentru a face achiziții Smart de Black Friday-ul acesta și pentru ca la finalul evenimentului să fii mai câștigat decât alții.

1. Nu gândi ca o „furnicuță”

Chiar dacă vor fi reduceri impresionante la anumite produse, nu înseamnă că trebuie să le și comanzi dacă nu ai nevoie de ele. Nu fi o „furnicuță” care strânge cât de mult poate. Investește rațional doar în produsele care îți sunt cu adevărat necesare.

2. Acum e momentul să pui mâna pe o ofertă bună la TV-uri!

Probabil este categoria de produse care se vinde cel mai bine de Black Friday, dar ce alegere să facem, ca să nu golim contul? Eu mi-aș îndrepta atenția spre generațiile de anul trecut. TV-urile de top  din 2018, vor avea prețuri bune, așa că acum ar fi o ocazie bună să pui mâna pe un OLED de exemplu, la o diagonală bună. Poate că multe televizoare Full HD îți vor face cu ochiul, dar diferența între un model Full HD și unul cu panou 4K este atât d emică, încât te încurajez să optezi pentru cel cu rezoluție 4K.

3. Ce telefon să aleg?

Dacă îți dorești un telefon performant, atunci, îndreaptă-ți atenția către un model lansat în primăvară. Cu siguranță vor avea niște reduceri bunicele model precum Samsung Galaxy S10, Huawei P30 Pro, OnePlus 7 și multe altele. Indiferent de modelul pe care îl vei alege, important este să ții cont de câteva aspecte. Alege un terminal mobil cu un procesor bun, care să vină cu o capacitate de stocare de minim 16 GB, dacă vrei să îl folosești pentru filmări sau gaming. Dacă îți plac fotografiile și vrei să curgă cu abonați pe rețelele de socializare când faci o postare, atunci clar trebuie să îți îndrepți atenția către un model cu o cameră cât mai bună. Și aici chiar ai de unde alege.

4. Pampersi, cărucioare, scaune auto?

În cazul în care familia ta este pe cale să se mărească, de Black Friday ar putea fi un moment bun pentru a bifa câteva dintre lucrurile necesare venirii unui copil pe lume. Pampersii au fost în fiecare an la ofertă de Black Friday, iar anul acesta cu siguranță nu vor lipsi. Cărucioarele și scaunele auto vor avea iarăși prețuri speciale. Acum ai ocazia să faci cele mai bune alegeri, la prețuri accesibile.

5. Aparatul de aer condiționat de Black Friday?

În extrasezon este momentul cel mai bun să-l achiziționezi. Fă-ți vara sanie și iarna car! Scapă de o bătaie de cap pentru vara viitoare! Acum ar putea fi un moment bun să prinzi un aparat de aer condiționat la un preț bun. În plus, cu siguranță nu va trebui să aștepti cu instalarea. Nu se înghesuie multă lume să-și cumpere iarna AC.

6. Clasa de eficiență energetică minim A++!!!

Vrei să înlocuiești un electrocasnic vechi sau mai ai de făcut ceva achiziții pentru noua locuință? De Black Friday este cel mai indicat să faci asta. Magazinele se vor întrece în oferte în ceea ce privește electrocasnicele. Însă nu uita, pentru categoriile de: Aparate frigorificeMașini de spălat rufeMașini de spălat vase, ar fi bine să te orientezi și după clasa de eficiență energetică, să fie cel puțin A++. Asta presupune un consum mic de energie, prin urmare și facturi mai mici. Pe termen lung acest aspect va conta extrem de mult.

Sper ca ponturile mele să-ți fie de folos și să faci cele mai bune alegeri de Black Friday-ul acesta ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.