5 gadget-uri ieftine pentru vacanță

5 gadgeturi ieftine

Fie că ești genul ”workaholic”, fie că ești genul ”chill out, it's time enough”, cu toții visăm din când în când la o vacanță. Și un motiv bun de vacanță ar putea fi: că te simți prea stresat, că vin sărbătorile de iarnă, că e Ziua Îndrăgostiților, că e vară și prea cald afară. Prin urmare oricând ne pricepem la găsit motive întemeiate pentru a ne lua o scurtă pauză de la viața noastră cotidiană. Așa că e bine să fim pregătiți oricând pentru o mică escapadă.  Nu spun să stai cu bagajele la ușă, ci doar să ai într-un rucsac câteva gadgeturi pregătite, pentru ca vacanța ta să fie cât mai reușită. Așa că am alcătuit o listă cu 5 gadgeturi ieftine, care nu ocupă mult spațiu și merită să se regăsească în bagajul tău:

1. Lazy Sofa – este o saltea extrem de confortabilă, ce poate fi folosită atât la interior, cât și la exterior(pe munte, la plajă etc). Îți asigură confortul necesar pentru o relaxare totală. Nu ocupă mult spațiu atunci când este strâns și își găsește cu ușurință un loc de depozitare. Prețul este de 26,69$.

Lazy Sofa

2. Compact Bluetooth Gamepad Remote Control Camera Shutter Self – ceste un declanșator foto cu bluetooth cu ajutorul căruia vei putea surprinde cadrele cele mai interesante din vacanța ta, fără ca cineva să stea tot timpul cu telefonul în mână. Device-ul nu are rol doar de declanșator foto, ci poate fi folosit ca și controller pentru gaming sau îl poți folosi pentru televizor, pentru o navigare ușoară prin meniu. Așadar la prețul de doar 3,99$ vei primi un device ce are mai multe funcții.

Compact Bluetooth Gamepad Remote Control Camera Shutter Self

3. Selfie Stick A+ – este un dispozitiv ideal pentru vacanțe. este compatibil cu majoritatea telefoanelor și poate fi folosit foarte ușor. Beneficiază de conectivitate prin bluetooth. prețul este de doar 28 lei.

Selfie Stick A+

4. Kit Lentile Foto 3 in 1 A+ Macro – kitul de lentile te va ajuta să surprinzi niște cadre foarte interesante din vacanță. Montarea lentilelor este foarte ușoară. Trebuiesc doar înfiletate pe clema de prindere. Prețul? Doar 40 lei.

Kit Lentile Foto

5. Boxa portabila JBL GO – este o boxă wireless, cu o autonomie de până la 5 ore. Este compatibilă cu iOS și Android și are grijă să întrețină atmosfera oriunde te-ai afla în vacanță. Are un preț de 110 lei.

jbl-go

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.