Acasă » Stiri » Gearbest Mid-Year Mega Sale – reduceri de până la 80%!

Gearbest Mid-Year Mega Sale – reduceri de până la 80%!

Despre Gearbest v-am tot povestit de-a lungul timpului. Și cum stă treaba cu garanția, și cu transportul. Noi am achiziționat o groază de produse de pe site-ul chinezesc, și asta pentru că de cele mai multe ori le-am prins la reduceri mult mai mari decât la magazinele din țară. E adevărat, au și anumite campanii cu reduceri foarte bune. Au și acele cupoane de reducere. E un stil puțin diferit de ceea ce vedem la magazinele din țară. Anyway, important este ca în final, prețul produselor să fie cât mai bun pentru noi.

Trecuse ceva vreme de la ultima mare campanie de reduceri organizată de Gearbest. Era și timpul să vină cu una nouă. Între 5 și 13 iunie, Gearbest organizează Mid-Year Mega Sale, cu peste 300.000 de produse ce vor beneficia de reduceri de până la 80%. Multe reduceri vor fi sub formă de cupoane. Cele mai interesante reduceri le voi adăuga aici. Așadar, articolul va fi updatat periodic, cu cele mai bune promoții, până la finalul campaniei.

Acum este momentul să fiți pe fază dacă v-ați propus să achiziționați niște deviceuri la un preț bun. Dacă aveți nelămuriri sau vă pot ajuta în vreun fel, da-ți de veste în comentarii.

Iată lista de reduceri și cupoane:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.